乐闻培训课程

托福5人班 托福15人班 SAT课程 学员评价 网络课程 VIP课程

携尔留学服务

研究生全程 本科全程 转学 Summer School

托福字典:progressively托福考试详解

编辑:share 来源: 美联出国考试 发布时间:2016-10-25

文章摘要: progressively这个托福词汇在托福考试TPO中考题出现在了OG和TPO44当中,是什么意思呢?本文美联出国考试小编给大家整理了托福字典:progressively托福考试详解一文。

progressively是什么意思?progressively这个托福词汇在托福考试TPO中考题出现在了OG和TPO44当中,是什么意思呢?本文美联出国考试小编给大家整理了托福字典:progressively托福考试详解一文,希望对大家备考托福有所帮助。

托福考题出处:OG

Paragraph 6: Four specific activities have been identified as major contributors to the desertification processes: overcultivation, overgrazing, firewood gathering, and overirrigation. The cultivation of crops has expanded into progressively drier regions as population densities have grown. These regions are especially likely to have periods of severe dryness, so that crop failures are common. Since the raising of most crops necessitates the prior removal of the natural vegetation, crop failures leave extensive tracts of land devoid of a plant cover and susceptible to wind and water erosion. 【OG- Desert Formation】

5. The word “progressively” in the passage is closest in meaning to

A.openly

B.impressively

C.objectively

D.increasingly

正确答案:D

托福考题出处:TPO44

Paragraph 4: What ecological pressures might have caused fishes to gradually abandon their watery habitat and become increasingly land-dwelling creatures? Changes in climate during the Devonian may have had something to do with this if freshwater areas became progressively more restricted. Another impetus may have been new sources of food. The edges of ponds and streams surely had scattered dead fish and other water-dwelling creatures. ■In addition, plants had emerged into terrestrial habitats in areas near streams and ponds, and crabs and other arthropods were also members of this earliest terrestrial community. ■Thus, by the Devonian the land habitat marginal to freshwater was probably a rich source of protein that could be exploited by an animal that could easily climb out of water. ■ Evidence from teeth suggests that these earliest tetrapods did not utilize land plants as food; they were presumably carnivorous and had not developed the ability to feed on plants. ■【TPO-44- From Fish to Terrestrial Vertebrates】

8. The word “progressively” in the passage is closest in meaning to:

A. increasingly

B. noticeably

C. occasionally

D. rapidly

正确答案:A

progressively详细解析

1.progressively [prəˈɡresɪvli] adv. 前进地;日益增加地; 逐步

TOEFL例句:In the 1840s American geologist James Daly observed that the different Hawaii islands seem to share a similar geologic evolution but are progressively more eroded, and therefore probable older, toward the northwest.——TPO-27: The Formation of Volcanic Islands

在18世纪40年代,地质学家James Daly观察到不同的夏威夷岛屿看起来经历了相似的演变过程,但它们所受腐蚀一个比一个严重,所以越往西北方向的岛屿形成时间可能越早。

GRE例句:Over the years I have become progressively disenchanted about the centrality of such knowledge and have come to believe that much current work in political socialization, by relying too heavily on its apparent acquisition, has been misled about the tempo of political understanding in adolescence.——GRE No.4-1, Section A

在过去几年中,我对这种知识的中心主导地位已越来越不抱幻想,反之,我已趋于相信,目前相当一部分有关政治社会化的研究工作由于过分依赖于表面,已经对青少年政治认识的节奏产生误导。

词根词缀记忆:pro-gress-ive-ly

pro-=forward,如“producer”(制造商;生产商)(TPO-12: Transition to Sound in Film)

gress=walk,如“aggressive”(侵略的;侵犯的)(TPO-17: Animal Signals in the Rain Forest)

-ive*形容词后缀,如“constructive”(建设性的)(OG: Geology and Landscape)

-ly*副词后缀,大多接于形容词后面,如“continually”(不停地;持续地)(OG: Geology and Landscape)

以上内容来自:《新托福千词百练

2.progressively 英 [prəˈgresɪvli] 美 [prəˈɡrɛsɪvlɪ]

adv. 逐步;前进地,日益增加地

1).ADJ-GRADED 进步的;先进的;革新的 Someone who is progressive or has progressive ideas has modern ideas about how things should be done, rather than traditional ones.

例句:...a progressive businessman who had voted for Roosevelt in 1932 and 1936...在1932年和1936年投票支持罗斯福的开明商人

2).ADJ (变化等)逐渐的,逐步发生的,逐步发展的 A progressive change happens gradually over a period of time.

例句:One prominent symptom of the disease is progressive loss of memory.这种疾病的一个显著症状就是记忆逐渐丧失。

以上内容来自:《柯林斯词典》

更多托福词汇解读,欢迎联系美联出国考试》》【定制专属复习方案】或【免费咨询电话:010-5338 2562】。

 

相关阅读

托福字典:delicate托福考试详解

分享到:

我要报名

> 查看更多
  • 班级
  • 开课时间
  • 详细介绍

最新专题

> 查看更多
  • 托福提分班
  • 美国留学申请

在线客服

托福五人班

托福15人班

托福名师1对1

雅思精英班

名校留学

SummerSchool

全国咨询热线


010-5338 2562

网站首页|美联出国考试|美联乐闻|媒体报道|关于我们|版权声明|师资团队|网站地图|诚聘人才|资料下载|图书出版|联系我们

美联乐闻地址:北京市海淀区苏州街18号长远天地大厦A1座1606(地铁10号线苏州街站C出口即是)
全国免费咨询电话:010-5338 2562
@2013乐闻携尔 京ICP备11037519号 
本站版权归 深圳美联国际教育科技有限公司 所有
美联乐闻留学是一家专业托福培训美国留学申请的机构

 美联乐闻官方微博二维码
关注美联乐闻官方微博
或扫描二维码,关注美联乐闻留学微信
即可获得最新留学资讯和优惠信息
更有价值600元的留学评估和留学书籍免费送